Pere IV, 345 08020 Barcelona

Carolina Campos


(Brasil, 1978). Desenvolupa el seu treball en l'àmbit de les arts escèniques movent-se a través de diferents plataformes entre creació i recerca. Li interessen els enfocaments metodològics que reflecteixin les col·lectivitats i la col·laboració en la creació artística. Actualment investiga les relacions entre imatge i presència des d'eines del cinema i de la performance amb l'artista i investigador Rafael Frazão. Va crear les peces OUTRO COSTAT É UM DIA (2021) amb Márcia Lança (PT), ÇA VA EXPLOSER (2020), amb João Fiadeiro (PT). NOME (2017) amb Márcia Lança i PLATJA (2017) amb Coletivo Qualquer (País Basc / BR).

És llicenciada en Comunicació (UCS-RS), postgraduada en Fotografia (UCM-RJ) i Cultura Contemporània i Noves Tecnologies (FCSH-Lisboa). Va realitzar el Programa d'Estudis Independents en MACBA.

Al Brasil va formar part de diverses companyies, entre elles Lia Rodrigues Cia de Danças, entre 2008 i 2011.

Des de 2013 és una de les col·laboradores més pròximes en el desenvolupament de Composició en Temps Real, una eina que aïlla i estudia el moment de la presa de decisions en improvisació i composició. Aquesta recerca, realitzada amb João Fiadeiro i el col·lectiu Re.al de Lisboa, es desenvolupa en els últims anys amb la creació de peces i tallers en diferents països, obrint també un camp de relació, a través de la pràctica i el cos, amb preguntes de filosofia, antropologia, especulació metafísica i neurociència.

Pere IV, 345 08020 Barcelona