Pere IV, 345 08020 Barcelona

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D'INVESTIGACIÓ NEXES CIUTAT LA ESCOCESA - IDENSITAT 2022

 


La Escocesa i Idensitat obren una convocatòria de projectes d'investigació artística , individuals o col·lectius, per realitzar-se al llarg del 2022. Se seleccionarà 1 proposta, la qual tindrà una dotació de 5.000€ bruts ampliables a 6.000€ en cas de col·lectius.

Nexes Ciutat és un projecte de cooperació entre Idensitat i La Escocesa que proposa una línia de recerca artística per explorar les transformacions i els nous imaginaris que afecten la reconfiguració de l'espai públic contemporani. Conscients del creixent context de dislocació social i de la redefinició dels espais d'interacció comuna, ens interessa explorar elements relacionats amb el dret a la ciutat, a la cultura i/o a la democràcia, així com revisar els valors sobre el dret al respecte, la dignitat o el cohabitar des de la diferència. Conceptes que apel·len a la idea d'una comunitat del que és divers construïda a partir de connexions, vincles, interaccions o relacions intersubjectives.

El propòsit d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes de recerca i experimentació artística, individuals o col·lectius, en el marc de la reconfiguració de l'espai públic contemporani i en adequació a les línies de recerca d’Idensitat i els valors de La Escocesa, per realitzar-se al llarg del 2022.

S'entén per projectes de recerca i experimentació aquells que fan èmfasi en el procés abans que en la producció d’obra. Per exemple, propostes que provoquin dinàmiques de pràctica col·lectiva i pensament crític, imaginin noves metodologies des de l'art o facin assajos de prova i error.

Es podrà presentar qualsevol persona o col·lectiu que compleixi els requeriments d'aquestes bases, sense límit d'edat o origen geogràfic ni una trajectòria professional específica. La 1a fase del període de recepció de propostes estarà oberta fins el 15 d'abril de 2022. Tota la informació sobre el procés de selecció, els requisits i la documentació que cal aportar es troba a les bases adjuntes en aquesta pàgina.

 

El 24 de març a les 18h a La Escocesa es presenten els resultats dels projectes seleccionats per Nexes l'any passat. 

 

PDF bases

Formulari

Pere IV, 345 08020 Barcelona